Users Online: 70 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - 8CENT.COM LAMAN WEB JUALAN TANPA KOS
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

8CENT.COM LAMAN WEB JUALAN TANPA KOS

 Post Reply Post Reply
Author
Amin Mohd View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Mar 2019
Location: Malaysia
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Amin Mohd Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 8CENT.COM LAMAN WEB JUALAN TANPA KOS
    Posted: 12 Mar 2019 at 10:55am
Di era pemodenan hari ini, penggunaan terhadap peranti-peranti telekomunikasi makin banyak digunakan. Pengguna kebiasaannya menggunakan peranti-peranti ini untuk berhubung kepada pengguna-pengguna yang lain atau kepada laman web syarikat-syarikat swasta atau laman web kerajaan dan syarikat kerajaan sendiri. Dengan adanya kemudahan-kemudahan ini, ramai pihak yang mengambil peluang untuk berniaga di dalam internet untuk memperolehi keuntungan yang lebih lumayan sehingga wujudlah laman-laman web e-dagang seperti Lazada, Mudah, Shopee dan lain-lain.

 

8 Cent Malaysia Sdn Bhd adalah salah satu bentuk e-dagang yang disediakan untuk peniaga menjual barang-barangan mereka dan membenarkan pelanggan untuk membeli barang di laman web www.8cent.com secara online. 8cent akan mengumpulkan semua data-data yang dimasukkan oleh peniaga dan memaparkan barang-barang tersebut di halaman hadapan laman web untuk memudahkan pelanggan untuk mencari barang yang mereka inginkan.

 

Laman web 8 cent.com juga boleh digunakan diseluruh Malaysia. Sama ada di Semenanjung Malaysia atau di Sabah dan Sarawak. Laman web 8cent.com akan mengumpulkan semua data-data peniaga tidak kira dimana mereka dan akan menyiarkan data-data itu di seluruh Malaysia. Dengan ini, semua pelanggan di Malaysia mampu melihat dan memperolehi barangan itu berdekatan dengan tempat mereka.

 

8cent.com juga tidak mengenakan sebarang bayaran kepada peniaga untuk menyiarkan barangan mereka di dalam laman web ini. Sesetengah laman web e-dagang mengenakan caj kepada peniaga apabila mereka ingin menyiarkan barang mereka. Oleh sebab itu, beberapa para perniaga tidak senang untuk menggunakan laman web e-dagang untuk memasarkan barang mereka. Disebabkan laman web 8cent.com tidak mempunyai bayaran dalam menyiarkan barangan peniaga, para peniaga tidak perlu bimbang lagi untuk menyiarkan barangan mereka di laman web ini.

 

8 Cent (Malaysia) Sdn Bhd mewujudkan laman web 8cent.com adalah untuk memudahkan peniaga dan pelanggan untuk melakukan urusan berjual-beli secara online. Dengan kemudahan ini, peniaga mampu meniagakan barangan mereka tanpa sebarang kos penyiaran dan pelanggan mampu untuk mendapatkan barangan mereka yang berada di seluruh Malaysia.

Untuk keterangan lanjut, layari https://www.8cent.com/ - https://www.8cent.com

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2019 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service