Print Page | Close Window

Hari Merdeka dah nak sampai ! 31/8

Printed From: Webportal.com.my - Malaysian Forum
Category: Generally Malaysian
Forum Name: Sembang-Sembang (dalam Melayu)
Forum Discription: Boraklah ape yang nak borak tapi jangan mencarut...
URL: http://www.webportal.com.my/forum/forum_posts.asp?TID=355
Printed Date: 24 Nov 2017 at 4:10am
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Topic: Hari Merdeka dah nak sampai ! 31/8
Posted By: Meracle
Subject: Hari Merdeka dah nak sampai ! 31/8
Date Posted: 19 Aug 2017 at 4:28am
ada siapa tau mane mane supermarket ade buat promosi takļ¼Ÿ Hari Merdeka mesti banyak kedai yg buat promosi kan



Replies:
Posted By: alexanderson
Date Posted: 19 Aug 2017 at 4:34am
https://youtu.be/L6Q50lBj0T0 
Rasa Xpax tu ade pakcage baru lahh .. tapi macam tak nampak apapa pun dlm bideo ni Cry


Posted By: alexanderson
Date Posted: 19 Aug 2017 at 4:35am
tapi sbl ni xpax dah buat byk package yg baloi lah.. skr lagi plan baru lagi baloi ? 


Posted By: Azali_mamak
Date Posted: 19 Aug 2017 at 7:41pm
promosi macam2ade. ade duit ke xde saje.
kemukinana tu telco ade byk package merdeka, ataupun ade free reward.


Posted By: Azali_mamak
Date Posted: 19 Aug 2017 at 7:42pm
ni the circle namk ok juga, awek aku pun suka trailer . dgn tuggu ni cinema promo ni.
hehe byk free ticket bole dpt nnt .kalini rasa celcom angt ni film sbg merdeka promosi


Posted By: Meracle
Date Posted: 20 Aug 2017 at 11:26pm
nampak macam celcom ade padkage baru lah
harap ye murah lagi baloi bagi customer bkn package yg macam-macam tu.. Ouch 


Posted By: Razalikipli
Date Posted: 21 Aug 2017 at 12:00am
celcom ni promosi mcm2 ade. lgion ni musim merdeka, mesti ade package baru utk ktiorg. 


Posted By: Razalikipli
Date Posted: 21 Aug 2017 at 12:02am
ya betol , ni the circle mesti byk org suka, telco pandai jg, hehe
tau pon buat support ni movie.


Posted By: sony_brovep
Date Posted: 21 Aug 2017 at 9:35am
Originally posted by alexanderson alexanderson wrote:

https://youtu.be/L6Q50lBj0T0 
Rasa Xpax tu ade pakcage baru lahh .. tapi macam tak nampak apapa pun dlm bideo ni Cry

Movie local ke? knp presented by celcom?
tapi amoi tu cantik LOL


Posted By: sony_brovep
Date Posted: 21 Aug 2017 at 9:41am
nama movie ni circle ke???? 

knp nama movie sama ngan emma watson???


Posted By: Meracle
Date Posted: 21 Aug 2017 at 11:08pm
rasa tu trailer bagi celcom package saje lah.. bukan trailer yg movie baru LOL tak tau celcom skrg buat ape plan bagi hari merdeka huhu


Posted By: Meracle
Date Posted: 21 Aug 2017 at 11:10pm
celcom sponsor mungkin? nak buat famous je celcom .. HAHA ataupon celcome user dapat ticket promosi bagi movie ni ? haha


Posted By: alexanderson
Date Posted: 21 Aug 2017 at 11:19pm
kalau die promosi macam maybank beli tgv ticket rm10 , saye mng tukar celcome HeartThumbs Up


Posted By: alexanderson
Date Posted: 21 Aug 2017 at 11:20pm
tak paya famous pon banyak org suka die plan lah.. rasa die line yg terbaik dlm kuala lumpur je



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk