Print Page | Close Window

Kemunculan apps yg baru

Printed From: Webportal.com.my - Malaysian Forum
Category: Generally Malaysian
Forum Name: Sembang-Sembang (dalam Melayu)
Forum Discription: Boraklah ape yang nak borak tapi jangan mencarut...
URL: http://www.webportal.com.my/forum/forum_posts.asp?TID=348
Printed Date: 24 Jul 2017 at 12:30pm
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Topic: Kemunculan apps yg baru
Posted By: syahid99
Subject: Kemunculan apps yg baru
Date Posted: 10 Jul 2017 at 7:00pm
Kini i nampak satu apps bernama boost mcm blh top up dn juga shopping taoi i tak tau aps ni bagus tak sbb masih baru. siapa pernah guna boost apps ni blh bagi tau komen?



Replies:
Posted By: ahmadshah
Date Posted: 10 Jul 2017 at 7:05pm
Boost bukan tu jus yg minum punya ? hahaha i sangka boost tu yg blh minum dn blh beli dari pusat beli belah sbb tak pernah dengar hahaha


Posted By: syawi
Date Posted: 12 Jul 2017 at 11:22am
boost app untuk topup kan , aq pernah dengar dari kwn aq ..dorang bagitau ok lagi pon boleh dpt points kot ... tapi aq taktau lar points apa ...


Posted By: Syaqim
Date Posted: 12 Jul 2017 at 2:30pm
Originally posted by ahmadshah ahmadshah wrote:

Boost bukan tu jus yg minum punya ? hahaha i sangka boost tu yg blh minum dn blh beli dari pusat beli belah sbb tak pernah dengar hahaha

eh I pun ingat yang tu masa first I dengar sebab I rasa apps ni x famous kot , xde kawan I yg guna pun
rasa leceh la kena download apps


Posted By: Syaqim
Date Posted: 12 Jul 2017 at 2:32pm
Originally posted by syawi syawi wrote:

boost app untuk topup kan , aq pernah dengar dari kwn aq ..dorang bagitau ok lagi pon boleh dpt points kot ... tapi aq taktau lar points apa ...

i pun dengar kawan i kata ada points ni , tapi ni saja bagi orang yang pakai prepaid
xsyok la , i dengan member i guna postpaid la


Posted By: SweetSour
Date Posted: 12 Jul 2017 at 4:02pm
menarik jugak nama apps ni boost ... ehhehhe tu ada points bila topup , biasany topup kt kedai ke website bank ke pon takde apa2 kan ...tapi points ni bole guna utk apa yer ?? kumpulkan points boleh dpt free call ke ???


Posted By: hanif88
Date Posted: 13 Jul 2017 at 12:44am
Dgn guna boost apps, i tak perlu membazirkan masa i utk keluar dn top up dari kedai, i skrg blh top up di rumah dgn apps saja,mudah dn jimat masa.


Posted By: hanif88
Date Posted: 13 Jul 2017 at 12:46am
Originally posted by syawi syawi wrote:

boost app untuk topup kan , aq pernah dengar dari kwn aq ..dorang bagitau ok lagi pon boleh dpt points kot ... tapi aq taktau lar points apa ...
Yaya i pernah dgr dn byk kawan i yg guna prepaid sdg guna apps ni, i juga guna sbb point yg kumpul tu blh tukar kpd hadiah yg berbeza. 


Posted By: syahid99
Date Posted: 14 Jul 2017 at 1:33pm
Boost apps macam berguna dn blh pakai bagi org yg guna prepaid tu.I juga akan memuatkan turun apps ni selepas melihat komen yg baik tentang apps tu.


Posted By: syahid99
Date Posted: 14 Jul 2017 at 2:02pm
Originally posted by hanif88 hanif88 wrote:

Dgn guna boost apps, i tak perlu membazirkan masa i utk keluar dn top up dari kedai, i skrg blh top up di rumah dgn apps saja,mudah dn jimat masa.
Betul juga, apps ni mmg blh menjimatkan masa kami sbb u blh top up di mana pun blh tanpa mengira masa juga. I blh menjimatan tenaga juga utk keluar mencari kedai beli top up kad.


Posted By: Certystese
Date Posted: 14 Jul 2017 at 8:15pm
point bleh tukar ke? aku ingat kena pakai duit beli hadiah tu?
sebab aku pernah beli steam wallet pakai duit


Posted By: Certystese
Date Posted: 14 Jul 2017 at 8:16pm
selain dari top up, boleh beli coupon lagi la, coupon ni banyak jenis juga....
ada makanan coupon dan games lagi



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk