Users Online: 191 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Purifier mana yang penting ?
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

9 June 2012 - We have just installed & updated our Forum. All past topics and postings have been purged off. You are advised to repost again. Feel free to post whatever you want but please DO NOT POST SPAM OR MARKETING OFFERINGS. This is strictly disallowed on this discussion website. Failure to adhere to this rule will result in removal & banning without prior notice.

Purifier mana yang penting ?

 Post Reply Post Reply Page  <1234>
Author
migujem View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 27 May 2013
Status: Offline
Points: 24
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote migujem Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2018 at 5:12pm
tu la kan , dah bayar mestilah dapat quality yang lagi best , I tahu la klaw nak amik water purifier boleh je cuba Coway sebab dia memang famous la dalam bidang ini nak purify   
Back to Top
migujem View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 27 May 2013
Status: Offline
Points: 24
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote migujem Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2018 at 5:16pm
baik cuba je water purifier , sebab setakat dispenser mestilah x cukup , nnt nak tukar yang baru mestilah kos dia lagi tinggi , baik cuba je purifier bagi dua2 air dan udara . Kualiti udara dengan air ni memang penting bukan main gurau tau 
Back to Top
pikochew View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Nov 2012
Status: Offline
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pikochew Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2018 at 5:26pm
Originally posted by yamar11 yamar11 wrote:

hurmmm kalau nak beli utk raya mana sempat hahahaha sebulan sebelum raya patutnya beli hahaha
kalau nak air purifier yg bagus, ada byk je kat market tapi kalau nk cepat, dispenser je lah sbb mana sempat nak guna raya.. macam coway tu semua dah start cuti raya hahahaha 

tapi dispenser biasa x filter sangat kan , purifier lagi selamat bagi I . Boleh je cuba Coway. ni agak high rating 
Back to Top
pikochew View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Nov 2012
Status: Offline
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pikochew Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2018 at 5:38pm
Originally posted by cuckoo cuckoo wrote:

Originally posted by iqmal iqmal wrote:

Purifier dengan filter tak sama eh ? apa yang bezanya? mana yang lagi best ni ...


I am currently using Cuckoo for one year already. So far I am quite satisfied with it and the service as well. I would recommend you to have a water purifier system because is much more for CONVENIENCE! You don't have to keep boiling water, and hot water is available for me 24/7.

For me I am more concern to their after sale service , I heard Coway do better in this ?
Back to Top
planetuntiil View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Jun 2013
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote planetuntiil Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2018 at 5:52pm
Originally posted by Syaqim Syaqim wrote:

Originally posted by rarariri rarariri wrote:

rasanye macam sama jek sebab dua2 tu tapis air kan 
beza dia brand tu jek kowt hehehehehe 

a-ah kan I pun rasa macam tu , jenama je yang x sama , yang lain I rasa fungsi sama je 

it depends la , what is your main focus function of the purifier then you only decide la 
Back to Top
sc3ml View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Jul 2013
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sc3ml Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2018 at 8:33pm
ya purifier lagi banyak fungsi , dia lagi menjamin kebersihan air kita.  I tengah guna yang Coway punya   
Back to Top
sc3ml View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Jul 2013
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sc3ml Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2018 at 8:36pm
setuju sangat dengan ni , i x kisah nak bayar lebih sikit untuk air yang bersih .   ni jamin juga makanan kita dan baik untuk kulit kita , so far i guna Coway ok la qualiti dia
Back to Top
sc3ml View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Jul 2013
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sc3ml Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2018 at 8:39pm
ya betul , baik guna yang ada good qualiti dan yang ada service yang kerap. Coway punya datang setiap 2 bulan untuk maintenance. Sangat convenient


Edited by sc3ml - 22 Jun 2018 at 10:31am
Back to Top
iqmal View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Jul 2016
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iqmal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2018 at 8:41pm
Coway eh ? ramai yang suruh try brand ni , ok nnt i check it out ya  
Back to Top
iqmal View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Jul 2016
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iqmal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2018 at 8:43pm
alright , one more vote to Coway , thx tau sbb introkan  
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1234>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2018 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service