Users Online: 172 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Guna prepaid ok ke ???
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

9 June 2012 - We have just installed & updated our Forum. All past topics and postings have been purged off. You are advised to repost again. Feel free to post whatever you want but please DO NOT POST SPAM OR MARKETING OFFERINGS. This is strictly disallowed on this discussion website. Failure to adhere to this rule will result in removal & banning without prior notice.

Guna prepaid ok ke ???

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
ping123 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 08 May 2017
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ping123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Dec 2017 at 5:38pm
Originally posted by idiot idiot wrote:

Originally posted by ping123 ping123 wrote:

hai uols ,nak tanya dgn u all guna prepaid ok ke ? sbb sblm ni i guna postpaid tapi tak mampu nak bayar 
still belajar , print makan pon dah cukup2 duit ..i nak tukar ke prepaid tapi tak pasti k ke tak smua ...masa yg sama takut nak switch pon nnti cepat abis duit n tak  dpt topup plak sbb mmg jarang keluar dari hostel ...Ouchany cadangan guys ??

    ping123 yes i ada cadangan utk awak....i sdng guna boost app ....sudah lebih dari 2 tahun... i tak payah nak keluar dari rumah utk top up... awak blh gunakan boost app  u juga boleh dpt rm 5 free bila top up mengunakan boost app...


haa betul ke, kenapa i taktaw plak pasal boost app ni , ok i cuba tengok & guna dulu .
kalau dpt free rm5 tu best gak lar ahahha , okok terima kasih nnti i cuba guna n tengok macam mana 
terima kasih 
Back to Top
ping123 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 08 May 2017
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ping123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Dec 2017 at 5:44pm
Originally posted by Esther123 Esther123 wrote:

Originally posted by luqman89 luqman89 wrote:

btol2 jadi student mmg kena jimat cikit ..tpi u prefer prepaid telko mana ?

telko mana2 pun sama je , yg boost app ni support smua telko gak boleh guna 
lagi i dah cuba pun smalam mmg cepat juga lar
may b u blh tgk link ni lar ada byk infor https://www.myboost.com.my/

terima kasih share link pssl boost app link ,
i baru buka nt bad ada buk kt app ni bukan saja blh topup kan lagi ada pasal voucher juga dar MBO smua ..Shockedmenarik lar senang utk smua org nak guna pun
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2018 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service