Users Online: 378 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Guna prepaid ok ke ???
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

9 June 2012 - We have just installed & updated our Forum. All past topics and postings have been purged off. You are advised to repost again. Feel free to post whatever you want but please DO NOT POST SPAM OR MARKETING OFFERINGS. This is strictly disallowed on this discussion website. Failure to adhere to this rule will result in removal & banning without prior notice.

Guna prepaid ok ke ???

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
ping123 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 08 May 2017
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ping123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Guna prepaid ok ke ???
    Posted: 17 Dec 2017 at 5:44pm
Originally posted by Esther123 Esther123 wrote:

Originally posted by luqman89 luqman89 wrote:

btol2 jadi student mmg kena jimat cikit ..tpi u prefer prepaid telko mana ?

telko mana2 pun sama je , yg boost app ni support smua telko gak boleh guna 
lagi i dah cuba pun smalam mmg cepat juga lar
may b u blh tgk link ni lar ada byk infor https://www.myboost.com.my/

terima kasih share link pssl boost app link ,
i baru buka nt bad ada buk kt app ni bukan saja blh topup kan lagi ada pasal voucher juga dar MBO smua ..Shockedmenarik lar senang utk smua org nak guna pun
Back to Top
ping123 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 08 May 2017
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ping123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Dec 2017 at 5:38pm
Originally posted by idiot idiot wrote:

Originally posted by ping123 ping123 wrote:

hai uols ,nak tanya dgn u all guna prepaid ok ke ? sbb sblm ni i guna postpaid tapi tak mampu nak bayar 
still belajar , print makan pon dah cukup2 duit ..i nak tukar ke prepaid tapi tak pasti k ke tak smua ...masa yg sama takut nak switch pon nnti cepat abis duit n tak  dpt topup plak sbb mmg jarang keluar dari hostel ...Ouchany cadangan guys ??

    ping123 yes i ada cadangan utk awak....i sdng guna boost app ....sudah lebih dari 2 tahun... i tak payah nak keluar dari rumah utk top up... awak blh gunakan boost app  u juga boleh dpt rm 5 free bila top up mengunakan boost app...


haa betul ke, kenapa i taktaw plak pasal boost app ni , ok i cuba tengok & guna dulu .
kalau dpt free rm5 tu best gak lar ahahha , okok terima kasih nnti i cuba guna n tengok macam mana 
terima kasih 
Back to Top
Esther123 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Aug 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Esther123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Dec 2017 at 5:59pm
Originally posted by luqman89 luqman89 wrote:

btol2 jadi student mmg kena jimat cikit ..tpi u prefer prepaid telko mana ?

telko mana2 pun sama je , yg boost app ni support smua telko gak boleh guna 
lagi i dah cuba pun smalam mmg cepat juga lar
may b u blh tgk link ni lar ada byk infor https://www.myboost.com.my/
Back to Top
Esther123 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Aug 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Esther123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Dec 2017 at 5:52pm
kenapa takde , u download dulu .ada banyak wey 
tgk kalau u topup rm5 blh dpt free rm5 ...lagi ada voucher2 dari dia org punya partner mcm FAVE, MBO, Shopee etc,lagi senang nak topup bila2 masa ..takde2 apa limitation time pun nak topup
Back to Top
idiot View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 Dec 2017
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote idiot Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Dec 2017 at 11:29pm
ya kalau u dah ada boost ap ni , u cuba shake ph u gak ...tgk lar ahahahh
wey best ada surprise smua taw ..cuba je baru boleh taw ar kan 
boost boost Big smileBig smileBig smile

Back to Top
idiot View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 Dec 2017
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote idiot Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Dec 2017 at 11:21pm
Originally posted by ping123 ping123 wrote:

hai uols ,nak tanya dgn u all guna prepaid ok ke ? sbb sblm ni i guna postpaid tapi tak mampu nak bayar 
still belajar , print makan pon dah cukup2 duit ..i nak tukar ke prepaid tapi tak pasti k ke tak smua ...masa yg sama takut nak switch pon nnti cepat abis duit n tak  dpt topup plak sbb mmg jarang keluar dari hostel ...Ouchany cadangan guys ??

    ping123 yes i ada cadangan utk awak....i sdng guna boost app ....sudah lebih dari 2 tahun... i tak payah nak keluar dari rumah utk top up... awak blh gunakan boost app  u juga boleh dpt rm 5 free bila top up mengunakan boost app...
Back to Top
maharathi View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 Dec 2017
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote maharathi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Dec 2017 at 11:19pm
ada any interesting selain drp topup je dengan boost app ini???



Edited by maharathi - 15 Dec 2017 at 11:22pm
Back to Top
minipoplasister View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Dec 2017
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote minipoplasister Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Dec 2017 at 11:30pm
Unhappyi cuba install n buka mcm prblm , tak bole buka , prblm ke app ini ??
macam inin saya malas lar , lagi baik i topup dekat aunty saya je , boleh bayar lambat pun tak ada problem ehehheheheBig smile
Back to Top
sinchanpou View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Dec 2017
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sinchanpou Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Dec 2017 at 11:25pm
sama saya pun malas nak guna prepaid sbb kena tambah nilai setaip minggu tapi i takde choice juga kita pelajar so terpakasa lar guna prepaid . topup takpeyah cakap susah nak cari dekat hostel saya , 
kadang2 dapat pun i beli  kad tamabh nilai spare macam tu kalau tak suruh adik i topup dar rumah jeCry
Back to Top
mil90 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 May 2017
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mil90 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Dec 2017 at 10:01pm
gunaa telco mana2 pun fine je semua sama kenapa risau pasal  topup , kan sekarang dah ada byk ways to topup dah ,u also boleh cuba guna boost applikasi ktplaysore ,i dah guna prepaid lebih 10 tahun so far ok je prepaid .nak topup pun bukan susah Smile

Edited by mil90 - 14 Dec 2017 at 8:26pm
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2018 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service