Users Online: 123 
Webportal.com.my - Malaysian Forum Homepage
  New Posts New Posts RSS Feed - Kemunculan apps yg baru
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

9 June 2012 - We have just installed & updated our Forum. All past topics and postings have been purged off. You are advised to repost again. Feel free to post whatever you want but please DO NOT POST SPAM OR MARKETING OFFERINGS. This is strictly disallowed on this discussion website. Failure to adhere to this rule will result in removal & banning without prior notice.

Kemunculan apps yg baru

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Certystese View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Apr 2017
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Certystese Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Kemunculan apps yg baru
    Posted: 14 Jul 2017 at 8:16pm
selain dari top up, boleh beli coupon lagi la, coupon ni banyak jenis juga....
ada makanan coupon dan games lagi
Back to Top
Certystese View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Apr 2017
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Certystese Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Jul 2017 at 8:15pm
point bleh tukar ke? aku ingat kena pakai duit beli hadiah tu?
sebab aku pernah beli steam wallet pakai duit
Back to Top
syahid99 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Jul 2017
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote syahid99 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Jul 2017 at 2:02pm
Originally posted by hanif88 hanif88 wrote:

Dgn guna boost apps, i tak perlu membazirkan masa i utk keluar dn top up dari kedai, i skrg blh top up di rumah dgn apps saja,mudah dn jimat masa.
Betul juga, apps ni mmg blh menjimatkan masa kami sbb u blh top up di mana pun blh tanpa mengira masa juga. I blh menjimatan tenaga juga utk keluar mencari kedai beli top up kad.
Back to Top
syahid99 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Jul 2017
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote syahid99 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Jul 2017 at 1:33pm
Boost apps macam berguna dn blh pakai bagi org yg guna prepaid tu.I juga akan memuatkan turun apps ni selepas melihat komen yg baik tentang apps tu.
Back to Top
hanif88 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13 Jul 2017
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hanif88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jul 2017 at 12:46am
Originally posted by syawi syawi wrote:

boost app untuk topup kan , aq pernah dengar dari kwn aq ..dorang bagitau ok lagi pon boleh dpt points kot ... tapi aq taktau lar points apa ...
Yaya i pernah dgr dn byk kawan i yg guna prepaid sdg guna apps ni, i juga guna sbb point yg kumpul tu blh tukar kpd hadiah yg berbeza. 
Back to Top
hanif88 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13 Jul 2017
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hanif88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jul 2017 at 12:44am
Dgn guna boost apps, i tak perlu membazirkan masa i utk keluar dn top up dari kedai, i skrg blh top up di rumah dgn apps saja,mudah dn jimat masa.
Back to Top
SweetSour View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Jul 2017
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SweetSour Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Jul 2017 at 4:02pm
menarik jugak nama apps ni boost ... ehhehhe tu ada points bila topup , biasany topup kt kedai ke website bank ke pon takde apa2 kan ...tapi points ni bole guna utk apa yer ?? kumpulkan points boleh dpt free call ke ???
Back to Top
Syaqim View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Jul 2016
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Syaqim Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Jul 2017 at 2:32pm
Originally posted by syawi syawi wrote:

boost app untuk topup kan , aq pernah dengar dari kwn aq ..dorang bagitau ok lagi pon boleh dpt points kot ... tapi aq taktau lar points apa ...

i pun dengar kawan i kata ada points ni , tapi ni saja bagi orang yang pakai prepaid
xsyok la , i dengan member i guna postpaid la
Back to Top
Syaqim View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Jul 2016
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Syaqim Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Jul 2017 at 2:30pm
Originally posted by ahmadshah ahmadshah wrote:

Boost bukan tu jus yg minum punya ? hahaha i sangka boost tu yg blh minum dn blh beli dari pusat beli belah sbb tak pernah dengar hahaha

eh I pun ingat yang tu masa first I dengar sebab I rasa apps ni x famous kot , xde kawan I yg guna pun
rasa leceh la kena download apps
Back to Top
syawi View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Dec 2016
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote syawi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Jul 2017 at 11:22am
boost app untuk topup kan , aq pernah dengar dari kwn aq ..dorang bagitau ok lagi pon boleh dpt points kot ... tapi aq taktau lar points apa ...
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

Main Page | Search | Auctions | Classifieds | Chat | Forums | E-mail | E-cards | Advertise with Us | Contact Us | Faq

Best Viewed with IE 6.0 & above - 800 X 600 . Concept & Design by XGEN Technologies Sdn Bhd
Copyright © 2017 - All Rights Reserved. Privacy Policy . Terms of Service